Om oss – Allerskog & Krantz

Hos Allerskog & Krantz finner du den kunskap och erfarenhet som du behöver för det lilla och stora byggprojektet. Allerskog & Krantz har under de senaste 30 åren kunnat erbjuda renoveringar, tillbyggnad och anläggning, och idag jobbar vi även med viktiga områden som markarbete, dränering och schaktning. Då du funderar på att göra om eller lägga till därhemma så ska du kontakta oss. Vi ger dig en prisbild och tidsram som stämmer ihop med dina behov och din budget.

Allerskog & Krantz erbjuder:

Renovering

Nybyggnation

Tillbyggnader

Bryggor och brygghus

Mark- och maskinentreprenad

Garage och gäststuga

Så jobbar vi:

Hos Allerskog & Krantz så tycker vi att det är viktigt att kunna möta det schema som man har lagt upp utan att slarva eller dra ned på kvaliteten. Därför lägger vi från start en planering som är rimlig och vettig. I tätt samarbete med kunden så kommer vi fram till lösningar som är kostnadseffektiva. Vi tror inte på en lösning som passar samtliga utan jobbar hellre utifrån de specifika krav och behov som du har. På så vis blir arbetsprocessen mycket effektiv och även njutbar för dig som kund då du känner dig involverad.

Få en offert

Innan du begär en offert så föreslår vi att du berättar lite mer om ditt projekt och de mål du har satt upp. Många gånger så kan vi hjälpa våra kunder till smartare lösningar genom att föreslå ett visst material eller kanske en helt ny tanke om hur anläggningen kan utformas. I och med att vi har varit i branschen så länge så har vi samlat på oss praktisk erfarenhet om vad som fungerar och vad som inte gör det. Därför ger vi ofta rådet att glömma det där med pris för en stund för att verkligen djupdyka i de faktiska behoven.

Vi jobbar även med miljön i fokus. Som kund kan du lita på att vi erbjuder dig en arbetsprocess och material som håller en hög kvalitet utan att skada miljön. Vi har även en bra struktur för hantering av avfall så att allt skräp och överblivet material forslas bort till rätt ställe. På så vis kan du som kund ha gott samvete och känna att arbetsprocessen inte innebär en massa stök och bök som stör och irriterar.